Festivalul Drumetii Montane 2014

admin Activitati anterioare, Activitati sportiv recreative, AJSPT, Alte entitati, Material foto Leave a comment  

logofestival

 

 

 

 

 

invitatie-festivalul-drumetii-montane-2014

Buna ziua,

Avem deosebita placere de a va invita la Festivalul Drumetii Montane 2014, eveniment ce se va desfasura in perioada 01 – 03 august 2014, la Complexul Turistic Cheile-Butii, Muntii Retezat.

FESTIVALUL DRUMETII MONTANE este a III-a etapa, TIP MASTER, in cadrul Campionatului National de Turism Sportiv „STAFETA MUNTILOR”, editia a III-a, 2014.

Consideram ca acest festival este o oportunitate pentru dumneavoastra, familia dumneavoastra si prietenii dumneavoastra.

Vom fi onorati de prezenta dumneavoastra indiferent daca doriti sa participati in calitate de concurent in cadrul acestui festival sau pur si simplu sa faceti o simpla drumetie in natura.

PARTICIPAREA IN CADRUL FESTIVALULUI ESTE GRATUITA IAR PARTICIPANTII VOR FI PREMIATI CU PREMII SUBSTANTIALE.


Cei sositi la festival vor invata despre Parcul National Retezat cu ajutorul Probei de Cunostinte Turistice, proba de escalada va fi o proba de indemanare in executarea nodurilor de baza din alpinism, veti face o drumetie, in functie de experienta si de categoria aleasa.

Seara puteti participa la programul cultural in care cei mai curajosi dintre participanti vor recita poezii, creea piese de teatru si vor canta cantece.

Afla mai multe despre acest festival citind invitatia atasata in acest mail cat si pe site-ul www.festival.drumetiimontane.ro

Add a Comment